Disclaimer

 

Gebruik van de website
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Blockchainformation zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en tarieven. Blockchainformation wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Wijzigingen
Blockchainformation heeft het recht om de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

Aansprakelijkheid
Blockchainformation is op geen enkele manier aansprakelijk voor de schade die als gevolg van de workshops, presentaties, of lezingen ontstaan. Het inschrijven en gebruiken van exchanges, wallets, cryptocurrency, en alles dat erbij komt kijken, is geheel voor eigen risico, zowel voor en tijdens de workshops als nadien.